Σεξ: Ποιο είναι το μέγεθος που μετράει και πώς να το προσεγγίσετε!

449

Στο αιώνιο δίλημμα «μέγεθος ή τεχνική» και το διαχρονικό ερώτημα αν το μέγεθος μετράει δίνουν απαντήσεις τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας.

Οι ερευνητές ζήτησαν από 4.761 γυναίκες να ανακαλέσουν την τελευταία τους σεξουαλική επαφή και συγκεκριμένα το… μέγεθος του ερωτικού παρτενέρ. Επιπλέον, ερωτήθηκαν αν μπόρεσαν να φτάσουν σε οργασμό μέσω της διείσδυσης.

Στη συνέχεια, το ποσοστό επιτυχημένων οργασμών συγκρίθηκε με τα μεγέθη πέους για να καταλήξουν οι ερευνητές στο ιδανικό μέσο μέγεθος για τις γυναίκες.

Το ιδανικό μέγεθος και ο ρόλος της τεχνικής

Εν τέλει, υπάρχει ιδανικό μέγεθος! Το διόλου ευκαταφρόνητο μήκος των 20 και κάτι εκατοστών είναι αυτό που εξασφάλισε την κορύφωση στη πλειοψηφία των γυναικών. Περισσότερα εκατοστά ωστόσο, μείωσαν τα ποσοστά οργασμών.

Η σχετικότητα των μεγεθών, εντούτοις, συνοψίστηκε στο ίδιο ποσοστό (30%) των γυναικών που έφτασαν σε οργασμό με σύντροφο που το μήκος του πέους άγγιζε σχεδόν τα 28 εκ. και εκείνων που ο σύντροφος μετά βίας ξεπερνούσε τα 10 εκ.

Όσον αφορά την τεχνική, τη σπουδαιότητά της ανέδειξε το ένα τέταρτο των γυναικών που δήλωσαν ευχαριστημένες από την τελευταία τους συνεύρεση με εραστή της τάξεως των 7,6 εκ. μήκος, καθώς και η επιτυχία ενός στους δέκα άνδρες με μόριο μόλις 2,5 περίπου εκατοστών να βρουν στόχο.

Τέλος, μεγάλη μερίδα των γυναικών προέκρινε τη σπουδαιότητα της περιμέτρου του πέους για την επίτευξη της κορύφωσης, γεγονός που αιτιολογεί εν μέρει τα πρωτεία των 20 εκατοστών.

Οκτώ συμβουλές για να αυξήσετε τα μεγέθη

1. Πείτε αντίο στην κοιλιά

Τα παραπανίσια κιλά μειώνουν την αυτοεκτίμηση του άνδρα και δημιουργούν προβλήματα με την εικόνα του.
Σύμφωνα με τον καθηγητή ουρολογίας και σύμβουλο σεξουαλικής ιατρικής Kevan Wylie, η πλειοψηφία των ανδρών που δυσανασχετούν με το μήκος του πέους, προβάλλουν εκεί τα προβλήματα που έχουν με τη συνολική εικόνα τους.
Για να μην αφαιρεί πόντους από το πέος η κοιλιά που κρέμεται από πάνω του, μειώστε την κατανάλωση μπύρας και προσέξτε τη διατροφή σας.

2. Περιποιηθείτε το τριχωτό της ηβικής χώρας

Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε τη λαϊκή ρήση περί τίνος πρόβλημα είναι οι τρίχες. Ο καλλωπισμός της ηβικής περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του κουρέματος των τριχών, θα αναδείξει το μέγεθος του πέους.

3. Γυμναστείτε

Ένα αθλητικό κορμί δεν θα προσθέσει μήκος στο μόριό σας αλλά θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας και κατ’ επέκταση τη σεξουαλική σας ζωή. Ξεσκονίστε τα αθλητικά σας και ξεκινήστε το τρέξιμο!

4. Χάπια και κρέμες

Όπως επισημαίνει και ο Δρ. Wylie πρόκειται για μια αμφιβόλου αποτελεσματικότητας μέθοδο που μπορεί να ενέχει κινδύνους για την υγεία όσων κάνουν χρήση τους. Αν έπρεπε να σημειωθεί ένα έστω θετικό αποτέλεσμα, αυτό περιορίζεται στην εξοικείωση που αποκτούν αρκετοί άνδρες κατά την επάλειψη της κρέμας με το πέος τους.

5. Αντλία πέους

Πρόκειται για έναν σωλήνα που τοποθετείται πάνω από το πέος και στη συνέχεια πραγματοποιείται άντληση του αέρα για τη δημιουργία κενού. Έτσι συσσωρεύεται αίμα στο πέος προκαλώντας προσωρινό οίδημα. Οι αντλίες πέους χρησιμοποιούνται ενίοτε ως προσωρινή λύση για τη στυτική δυσλειτουργία, ενισχύοντας τη στύση.

Ωστόσο, παρατεταμένη χρήση τους μπορεί να βλάψει τους ιστούς στο πέος, κάνοντας τις μελλοντικές στύσεις πιο αδύναμες, ενώ δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία πως πετυχαίνουν την επιμήκυνση του πέους.

6. Προεκτάσεις και ασκήσεις Jelqing

Πρόκειται για δύο μεθόδους επιμήκυνσης με το τέντωμα του δέρματος του χαλαρού πέους, μηχανικά με τις προεκτάσεις ή φυσικά με τις ασκήσεις Jelqing.

Κατά τις πρώτες, τοποθετείται υπό ιατρική επίβλεψη, ένα βάρος στο χαλαρό πέος ώστε να το τεντώνει, ενώ στις ασκήσεις τον ρόλο του πρόσθετου βάρους αναλαμβάνουν ο αντίχειρας με τον δείκτη που ουσιαστικά τραβούν το δέρμα.

Τα ποσοστά επιτυχίας δεν κρίνονται  ιδιαίτερα υψηλά.

7. Χειρουργική επέμβαση

Αφορά τη μεγέθυνση του μήκους ή της περιμέτρου του πέους. Στην πρώτη περίπτωση, ο χειρουργός μπορεί να κόψει τον σύνδεσμο που προσκολλά το πέος στο ηβικό οστό και να προσθέσει ένα δερματικό μόσχευμα, με αποτέλεσμα έως και 2 εκ. επιπλέον μήκος, αλλά και πιθανά προβλήματα στη στύση.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο χειρουργός εγχέει στο πέος λίπος από άλλα σημεία του σώματος, ωστόσο ενέχει ο κίνδυνος λανθασμένη διοχέτευση του λίπους μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση μελλοντικά.

Σημειώνεται τέλος, ότι οποιοδήποτε ουρολογικό πρόβλημα ή ζήτημα επιμήκυνσης του πέους επιβάλλεται να συζητείται με τον ειδικό ο οποίος μπορεί να προτείνει τις κατάλληλες για την κάθε περίπτωση μεθόδους, να ενημερώσει για τα ποσοστά επιτυχίας, αλλά και να θέσει τις προσδοκίες του ασθενούς σε ρεαλιστικό πλαίσιο.