Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για σεξ

738

Σεξ με άδειο ή γεμάτο στομάχι; Ανακαλύψτε ποια είναι η καταλληλότερη στιγμή, αλλά και για ποιο λόγο οι γυναίκες που κάνουν δίαιτα ίσως δεν το απολαμβάνουν και τόσο
Είναι καλύτερα να ξεκινάμε το ερωτικό παιχνίδι πριν ή μετά το φαγητό; Τι απαντούν οι ειδικοί και ποιο από τα δυο φύλα ευνοείται περισσότερο με την κατάλληλη επιλογή.

Είναι σαφώς καλύτερα η ερωτική επαφή να γίνεται μετά παρά πριν το φαγητό σύμφωνα με τους ερευνητές.

Οι γυναίκες, ειδικά, είναι πολύ πιο δεκτικές στην ερωτική αποπλάνηση μετά το φαγητό. Η τροφή ενεργοποιεί το ηδονικό σύστημα του εγκεφάλου, που ανοίγει τον δρόμο και για επιπλέον απολαύσεις. Είναι όπως όταν τρώμε υπέροχο φαγητό σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο: υπό αυτές τις συνθήκες, η διάθεσή μας να ολοκληρώσουμε το γεύμα με επιδόρπιο είναι πολύ πιο έντονη. Είναι μια επιπλέον παράταση της όμορφης στιγμής. Το μυαλό χαλαρώνει και η διάθεση γίνεται πιο παιγνιώδης.

Αντιθέτως, οι έρευνες έδειξαν ότι οι γυναίκες που βρίσκονται σε διαρκή δίαιτα, που προσέχουν το βάρος τους, ήταν λιγότερο δεκτικές σε άλλου είδους απολαύσεις. Καθώς φαίνεται, η αποχή από το φαγητό φέρνει αποχή και σε άλλους τομείς!