Άνοδος στις πωλήσεις των προφυλακτικών, κατά τη διάρκεια της καραντίνας! Φαίνεται πως η λίμπιντο εκτοξεύτηκε λόγω κορωνοϊόυ…

393

Δεδομένου ότι ζούμε στιγμές κοινωνικής απομόνωσης εν μέσω της επιδημίας κορωνοϊού, έχει γίνει γνωστό ότι ορισμένα προϊόντα είναι σε υψηλή ζήτηση – χαρτί υγείας, κονσερβοποιημένα και αποξηραμένα προϊόντα και απολυμαντικά χειρός είναι τα πιο προφανή παραδείγματα. Αλλά τώρα οι μάρκες προφυλακτικών αναφέρουν επίσης μια άνοδο στις πωλήσεις.

Η αμερικανική μάρκα Promescent ανακοίνωσε αύξηση 54% στις online πωλήσεις για προφυλακτικά από τις 5 Μαρτίου. “Σε περιόδους αβεβαιότητας και απομόνωσης, είναι φυσικό να αναζητήσουμε σωματική και συναισθηματική οικειότητα”, σχολίασε ο Promescent CEO Jeff Abraham προσθέτοντας ότι τα προφυλακτικά δεν είναι το μόνο προϊόν που πωλείται αρκετά συχνά. Το Arousal Gel αυξήθηκε κατά 78% από τις 5 Μαρτίου, οι πωλήσεις Splash Delay Spray κατά 42% και οι λιπαντικές ουσίες αυξήθηκαν κατά 35%.

Τα φαρμακεία στο Δελχί της Ινδίας έχουν επίσης αναφέρει αύξηση των πωλήσεων προφυλακτικών, σύμφωνα με τους Hindustan Times. Εντωμεταξύ, έχει αναφερθεί ήδη ότι έχει σημειωθεί μία άνοδος των πωλήσεων των σεξουαλικών παιχνιδιών για εκείνους που θέλουν να διασκεδάσουν μόνοι τους (ή και όχι) και το Pornhub είχε αποκαλύψει ότι προσφέρει δωρεάν πορνογραφικό υλικό στον κόσμο.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένας εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης εξέδωσε συμβουλές σχετικά με το εάν το σεξ είναι ασφαλές στην εποχή μιας πανδημίας: «Αν εσείς ή ο σύντροφός σας είστε κοινωνικά απομονωμένοι, επειδή ένας από σας έχει κάποια συμπτώματα (βήχας ή πυρετό) και ζείτε μαζί, δεν χρειάζεται απαραίτητα να σταματήσετε το σεξ », δήλωσε ο καθηγητής Paul Hunter, σύμφωνα με την Sky News.

Συνέχισε: “Ωστόσο, αν η σύντροφός σας βρίσκεται σε μια από τις ευάλωτες ομάδες λόγω ηλικίας, προϋπάρχουσας ασθένειας ή είναι έγκυος, τότε θα πρέπει να μείνετε μακριά, όσο το δυνατόν περισσότερο και αυτό θα σήμαινε αποφυγή σεξουαλικής επαφής. “