Σε… πόσα ραντεβού κάνουν σεξ άνδρες και γυναίκες;

12Flags 0

«Όχι» σεξ στα πρώτα ραντεβού λέει η πλειοψηφία των γυναικών, σε αντίθεση με τους άνδρες που δεν έχουν καθόλου υπομονή!


Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε βρετανική εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων και αξεσουάρ, σε 2.225 αντρών και γυναικών, αποδεικνύεται ότι τα δύο φύλα έχουν διαφορετικά κριτήρια... υπομονής για την πρώτη σεξουαλική επαφή.

Οι περισσότερες γυναίκες, σε ποσοστό 32%, περιμένουν τρεις εβδομάδες, ή μέχρι το πέμπτο ραντεβού προτού κάνουν σεξ με το νέο τους σύντροφο.

Οι γυναίκες βρέθηκαν επίσης να είναι πιο συγκρατημένες από τους άνδρες με μόλις το 15% να λέει ότι θα έκανε σεξ στο πρώτο ραντεβού σε σύγκριση με το 26% των ανδρών.

Το περίεργο είναι ότι ακόμα λιγότερες γυναίκες βρέθηκε να είναι πρόθυμες να κάνουν σεξ στο 2ο ραντεβού (13%) σε αντίθεση με το 16% των ανδρών.

Στα αξιοσημείωτα της μελέτης, το γεγονός ότι οι άνδρες είναι στην πραγματικότητα πιο ρομαντικοί από τις γυναίκες.

Μάλιστα, 1 στους 4 άνδρες είπαν ότι ανέφεραν την λέξη “αγάπη” ή “σε αγαπάω” για πρώτη φορά κατά τον πρώτο μήνα της σχέσης, ενώ μόνο το 16% των γυναικών κάνει το ίδιο.

Επίσης, το 75% των ανδρών απάντησε ότι θα έλεγε ευχαρίστως πρώτο το “σ' αγαπώ”, ενώ μόνο το 44% των γυναικών θα έκανε πρώτο την ίδια κίνηση.

Οι άνδρες τείνουν επίσης να γνωρίζουν τη νέα τους σύντροφο στους γονείς τους πιο γρήγορα, κάνοντας την κίνηση ακόμα και από την όγδοη ημέρα της σχέσης, αλλά και να αλλάζουν το καθεστώς της σχέσης τους στο Facebook, για να δείχνουν ότι είναι σε μια νέα σχέση, πολύ πιο γρήγορα από τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, λίγο πάνω από το 33% των ανδρών θα το κάνει αυτό μετά από οκτώ ραντεβού, σε σύγκριση με μόλις το 27% των γυναικών.

Πρώτες Βοήθειες - Τηλέφωνα

  • Εφημ. Ιατροί Αθήνας - Πειραιά: 105
  • Εφημ. Ιατροί Δήμων Πρωτεύουσας: 101
  • Σταθμός Πρώτων Βοηθειών: 150
  • Κέντρο Άμεσης Βοήθειας: 166
  • Κέντρο Δηλητηριάσεων: 210.77.93.777
  • Σταθμός Πρώτων βοηθειών ΙΚΑ: 210.64.67.811
  • Κέντρο Αιμοδοσίας: 210.82.19.391